Известие

Collapse
No announcement yet.

С какви двигатели са Вашите 156-ци?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аман от тия Алфи!Всички да скачат на баничарките и да наказват V6-ци!
    А що не вземем да направим предложение да пуснат на пазара Алфа-баничарка?Така хем ще караме Алфа,хем ще газим "друговерците"
    156 1.8 TS

Comment

Колегата е ултра фена на дизела, лошо няма и аз бих си взел ако не тракаше и не бучеше. Това, че не върви ще го преживея но на дълъг път като престигна някъде и да ме боли главата - не мерси
      156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
        Колегата е ултра фена на дизела, лошо няма и аз бих си взел ако не тракаше и не бучеше. Това, че не върви ще го преживея но на дълъг път като престигна някъде и да ме боли главата - не мерси
        Е-е-е-е-е и тука може да поспоря...верно малко е по-шумен ама не "трака" и почти не бучи...това все пак не е дизел на мерцедес.А и тука си в грешка че не върви...върви много прилично и разхода е много по-малък от този на бензинките...и само ше ти кажа че един 1.9 с чип ще те издуха катo спрел...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
          Е-е-е-е-е и тука може да поспоря...верно малко е по-шумен ама не "трака" и почти не бучи...това все пак не е дизел на мерцедес.А и тука си в грешка че не върви...върви много прилично и разхода е много по-малък от този на бензинките...и само ше ти кажа че един 1.9 с чип ще те издуха катo спрел...
          Ами айди си представи той ако си сложи турбо кво ще стане а ???????
          Мен лично ако ме изпревари дизел с чип ( много пушек вадят ) направо си намалям и му давам път, че ме хваща астмата. Сигурно се хвалят , че са ме дръпнали.
          Last edited by Доко; d.m.y г., 17:47.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            Мен лично ако ме изпревари дизел с чип ( много пушек вадят ) направо си намалям и му давам път, че ме хваща астмата. Сигурно се хвалят , че са ме дръпнали.
            Aма само те изпреварват нали ?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Дойде и моят ред да се обадя!
              Аз лично избрах бензин защото:
              Работи тихо и ме дразни адски много тракането на кокали в тенджера апък и друго си е на светофара да я изцедиш до прекъсвача бам втората и газ напреде,докато с тоя дизел
              първа 2хил и тря 2-ра,ся ако я карам по цял ден за работа или нещо тогава бих се замислил за дизел и то защото(както казаха вече много хора) е по икономичен.Но сега от друга страна дизела пък е по скъп от бенза и май по добре да съм спортен...
              И си е факт,че повечето хора избират бенза.
              За това,че 1.9JTD минава 1.8 TS съм съгласен,но айде да сложим турбина на една 1.8 да видим тоя дизел какво ще прави?! Апък и дизела не е нужно да го цедиш до прекъсвач за да получиш най-добро ускорение докато при бензина това е голям фактор,но не всеки го прави.

ЕЙ! човека с баничарката дето го захвърляли с камъни в движение дай пауза на филма малко!!!
              ти май много jetix гледаш а? дето вика колегата да направим една алфа баничарка и да ги почваме: ферарита,поршета и т.н.

айде поздрави!
              edit:
              тъка си е!!преди седмица пътувах към софия с моята хубавица и едно 1.9jtd пред мен,караме 120(аз се лепнах за него викам нали сме колеги...)и такъв му пресвяткам и той почва 130,140 аз имам още маган спокойно мога покрай него,ама катозе да къди пред мен се наложи да се дръпна,че жената взе да кашля
              Last edited by zimin; d.m.y г., 18:01.
              Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от zimin Покажи съобщение
                Дойде и моят ред да се обадя!
                Аз лично избрах бензин защото:
                Работи тихо и ме дразни адски много тракането на кокали в тенджера апък и друго си е на светофара да я изцедиш до прекъсвача бам втората и газ напреде,докато с тоя дизел
                първа 2хил и тря 2-ра,ся ако я карам по цял ден за работа или нещо тогава бих се замислил за дизел и то защото(както казаха вече много хора) е по икономичен.Но сега от друга страна дизела пък е по скъп от бенза и май по добре да съм спортен...
                И си е факт,че повечето хора избират бенза.
                За това,че 1.9JTD минава 1.8 TS съм съгласен,но айде да сложим турбина на една 1.8 да видим тоя дизел какво ще прави?! Апък и дизела не е нужно да го цедиш до прекъсвач за да получиш най-добро ускорение докато при бензина това е голям фактор,но не всеки го прави.

ЕЙ! човека с баничарката дето го захвърляли с камъни в движение дай пауза на филма малко!!!
                ти май много jetix гледаш а? дето вика колегата да направим една алфа баничарка и да ги почваме: ферарита,поршета и т.н.

айде поздрави!
                Бате съгласен съм и защото го караш до прекъсвач двг се прее*ва по-бързо иначе дизела е по добър за градски условия защото набира по бързо и харчи по-малко...а отностно турбината на 1.8 1во няма смисъл това ще вдигне разхода и ще съкрати животеца на двг. а и не е само да сложиш една турбина треа да се сменЪт и други неща...и 2.4 ЖТД пак ще те издуха...ХАХАХХАХАХ

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

и 2.4 ЖТД пак ще те издуха...ХАХАХХАХАХ
                  Ами пробвай с 2.5 турбо бензин тогава бла бла

Comment

Чшшш алоууу, я по-полека с майтапите на тема баничарки Както виждате карам и по-нова и по-хубава от повечето алфи във форума, така че с тия 10-11 годишни свинспаркове се скрийте някъде. Ще трябва да взема назаем едно такова HDI за някоя сбирка и ще ви питам тогава
                    Естествено че комънрейл технологията е в пъти по-добра от бензиновите мотори, хеле пък от тия бъгави свинспаркове, на които само смяната на свещи може да те прати в лудницата без време
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Ами пробвай с 2.5 турбо бензин тогава бла бла
                      Братле ти ми викаш да сложиш на кола 144 коня турбина и аз ти викам да сложиш чип на 136 коня нафта и кое ще е по-добре според теб???

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Братле ти ми викаш да сложиш на кола 144 коня турбина и аз ти викам да сложиш чип на 136 коня нафта и кое ще е по-добре според теб???
                        Тая нафта я има и със 175 коня
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                          Чшшш алоууу, я по-полека с майтапите на тема баничарки Както виждате карам и по-нова и по-хубава от повечето алфи във форума, така че с тия 10-11 годишни свинспаркове се скрийте някъде. Ще трябва да взема назаем едно такова HDI за някоя сбирка и ще ви питам тогава
                          Естествено че комънрейл технологията е в пъти по-добра от бензиновите мотори, хеле пък от тия бъгави свинспаркове, на които само смяната на свещи може да те прати в лудницата без време
                          от кога спалните вагони са бързи и ефтини за потдръшка?при тех частите май са от злато направенинаправо да ти се отще да караш алфа
                          sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                          ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                          ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                          Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
                            от кога спалните вагони са бързи и ефтини за потдръшка?при тех частите май са от злато направенинаправо да ти се отще да караш алфа
                            Не знаех че караме различен модел коли Да те светна по въпроса, колкото ти е по-нова колата толкова подДръжката е по-евтина, капиш
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                              колкото ти е по-нова колата толкова подДръжката е по-евтина, капиш
                              Моля ???????????? Я пак си помисли.............

Comment

Моля ???????????? Я пак си помисли.............
                                Демек, разваля се по-малко от 10-12 годишната бангийка
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X